Σελιδες

Sunday, June 24, 2012

Μποϋκοτάρουμε την AEGEAN AIRLINES

Στείλτε όλοι μήνυμα καταδικάζοντας την απαράδεκτη και προκλητική στάση της Aegean Airlines. Προωθείστε την πιο κάτω επιστολή στο contact@aegeanair.com (δεν βρήκα κάποιο άλλο email, αν βρείτε κάποιο άλλο πιο κατάλληλο στείλτε μου το)

ΠΡΟΣ: Γενικό Διευθυντή, πρόεδρο ΔΣ Aegean Airlines

Αγαπητοί κύριοι,

Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση μας μια Ελληνική εταιρεία όπως η δική σας, να κάνει αυτό για το οποίο καμιά ξένη εταιρεία δεν τόλμησε να κάνει για 36 χρόνια, όσα και η διάρκεια της Τουρκικής παράνομης και βάρβαρης κατοχής. Το ότι η εταιρεία σας διαφημίζει διακοπές στα κλεμμένα ελληνοκυπριακά ξενοδοχεία καθώς και το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου (Ergan) είναι πρόκληση, αίσχος και ντροπή προς τους απανταχού Έλληνες. Γι’ αυτό σας κοινοποιούμε την απόφαση μας για ανελέητο και χωρίς σταματημό μποϋκοτάζ της εταιρείας σας. Κανείς μας να μην ταξιδεύσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ με τις αερογραμμές σας και αυτό να περάσει σαν σύνθημα απ’ όλους, όχι μόνο τους απανταχού Έλληνες αλλά και σ’ όλους τους ελεύθερα σκεφτόμενους παγκόσμιους πολίτες.
Τα Τουρκικά διαφημιστικά κεφάλαια με τα οποία σας έχουν εξαγοράσει είναι κάτι για το οποίο η τιμή και η αξιοπρέπεια μας δεν μπορεί να το δεχτεί και να το ανεχτεί.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙ ΜΕ AEGEAN AIRLINES

ΝΑ ΚΗΡΥΧΤΕΙ Η AEGEAN ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

http://hotel.aegeanair.com/region/cy/northern-cyprus.el.html

Pantelis Nicolaides

www.pantelis.net

nicolaides@pantelis.net

Mobile: (357)99454747

No comments:

Post a Comment