Σελιδες

Friday, June 29, 2012

Η Ε.Ο. 1821 αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιθέσεις σε λαθρομετανάστες στους συρμούς, σύμφωνα με ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη σε διαδικτυακή ζούγκλα

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Βρισκόμαστε στο έσχατο ακρωτήρι των αιώνων! Ποιος ο λόγος να κοιτάμε προς τα πίσω, όταν αυτό που θέλουμε είναι να σπάσουμε τις μυστηριώδεις πόρτες του Αδύνατου;
Πολλές και ανέξοδες συζητήσεις γίνονται για τους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες και αντίστοιχα καθόλου για τους εξαθλιωμένους Έλληνες αυτής της χώρας.
Οι Έλληνες οδηγούνται στην αυτοκτονία, την εγκατάλειψη της πατρογονικής εστίας τους, στο θλιβερό ξεπούλημα των τελευταίων περιουσιακών στοιχείων τους.
Οι Έλληνες πολίτες φαίνεται να είναι καταδικασμένοι σε έναν συμβιβασμό με μια καθημερινότητα τρόμου και αβεβαιότητας. Αν αυτό δεν είναι γενοκτονία, τότε τι είναι;
Οι αστυνομικές αρχές συνηγορούν στο έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος του ελληνικού λαού. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των μέσων μαζικής εξημέρωσης προβάλουν τη μια αιτία του καρκίνου, κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι στην διεφθαρμένη πολιτική εξουσία. Κλείνουν το μάτι σε εκείνη την εξουσία που ψευδεπίγραφα ήθελε να θεραπεύει την «άλογη φασιστική βία που ξεσπά χωρίς αιτία».
Η άλλη αιτία, αλλιώς η δική μας θεώρηση του προβλήματος, συνιστά την μια και μοναδική ανείπωτη αλήθεια.
Αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη που θεραπεύει ριζικά το καρκίνωμα εντός της ελληνικής κοινωνίας. Διοχετεύουμε τη δίκαιη οργή των Ελλήνων στο κανάλι της εθνικής και κοινωνικής επανάστασης.
Η λαϊκή ίαση έρχεται φυσιολογικά. Ετυμολογικά και παραβολικά. Ως εκ θαύματος. Το θεραπευτικό μέσο μας είναι μια ελληνική δίκαιη αντιβία.
Ατομικά, συλλογικά, όπως πρέπει. Ως γνωστόν: «η βία είναι η μαμή της ιστορίας».
Ας μην παραβλέψουμε τις κοινωνικές συνέπειες του δόγματος αυτού. Επομένως, δεν μπορεί ποτέ κανείς να ξέρει τι μπορεί να γεννήσει.
Οι Έλληνες παύουν να φοβούνται, εξεγείρονται στην ιδέα να ζουν όμηροι ενός προτεκτοράτου στο οποίο βασιλεύουν ο φόβος και η παράνοια, αρνούνται να πιστέψουν πως οι λύσεις των προβλημάτων τους είναι προϊόν επίσημης πολιτικής βούλησης.
Το αληθινό επαναστατικό υποκείμενο είμαστε εμείς οι ίδιοι. Μόνον εμείς. Οι διάφοροι νόμοι ισχύουν στις σύγχρονες οργανωμένες κοινωνίες για έναν και μοναδικό λόγο. Προκειμένου να υποτάξουν τους πολίτες τους στη σχιζοφρένεια του καπιταλισμού.
Όμως, στον δικό μας φτωχό και ταπεινό νου, οι συντεταγμένοι νόμοι έχουν άγραφη ισχύ. Αν δεν εφαρμόζονται από τα αρμόδια όργανα του κράτους, στον ίδιο βαθμό είμαστε υπόχρεοι να τους εφαρμόσουμε και εμείς. Μας αρκεί ότι εφαρμόζουμε μια δικιά μας δικαιοσύνη.
Ο κόσμος αντιλαμβάνεται τις προθέσεις μας. Μας αγκαλιάζουν, μας ενθαρρύνουν. Θα συνεχίσουμε.
Μόνον η δικαιοσύνη της βίας φέρνει λύτρωση στις ψυχές μας.
Μόνον η βία και ο παραδειγματισμός αποτελούν το φυσικό αντιστάθμισμα για τα δάκρυα που έχυσαν οι ελληνίδες μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους ύστερα από δολοφονικές επιθέσεις λαθρομεταναστών.
Προτάσσουμε το αυτονόητο. Οι Έλληνες δεν μπορεί να ζουν άλλο σε καθεστώς πολυπολιτισμικού τρόμου. Η ανοχή ισοδυναμεί με συνενοχή.
Καθημερινά οργώνουμε τις συγκοινωνίες, παρακολουθούμε, εστιάζουμε, χτυπάμε, χανόμαστε. Και πάλι από την αρχή.
Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για τις επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών στους συρμούς του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στο μέτρο που μας αναλογούν. Υπάρχουν πολλά ακόμα να απαντηθούν, όπως και πολλά γραμμάτια να εξοφληθούν. Διαθέτουμε τη δύναμη, έχουμε τη θέληση γι’ αυτό.
Δεν σεβαστήκατε το όνομα των Ελλήνων, τη δημοκρατία, την ιστορία μας. Σας προειδοποιήσαμε, έπρεπε να μας περιμένετε.
Από ‘δω και μπρος εσείς θα ζείτε μες στον τρόμο. Είναι θέλημα Θεού, να ζουν ελεύθεροι οι Έλληνες.
Ε.Ο.1821.

No comments:

Post a Comment