Σελιδες

Sunday, May 6, 2012

Τρείς λόγοι για την κήρυξη ανένδοτου αγώνος και καταγγελίας του εκλογικού αποτελέσματος

Λίγο πριν τις 8μμ, 6 Μαΐου 2012, και οι καταγγελίες για εκτεταμένη νοθεία είναι ήδη πολλές και από διαφορετικά κόμματα έχουν κατατεθεί αναφορές στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Επειδή τα λεφτά που θα χάσουν οι διεθνείς τραπεζίτες στην Ελλάδα από μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση είναι πολλά, θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις επίσημες και ανεπίσημες, μυστικές και φανερές, το δικομματικό μνημονιακό συνάφι δεν καταφέρνει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.


Αν λοιπόν στα αποτελέσματα ΝΔ-Πασόκ μαζί πάρουν πάνω από 25-27%, οι εκλογές είναι νοθευμένες.
Όποιον και να ρωτήσετε γύρω σας κανείς δεν θα πεί ότι ψήφισε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.
Έγιναν πολλές ελληνοποιήσεις λόγω εκλογών από το Πασοκ. Δόθηκαν εκλογικά δικαιώματα σε αλβανούς, πακιστανούς, ιρακινούς, αφρικανούς. Το Πασοκ στην τελευταία του συγκέντρωση στην Αθήνα έφερε πακιστανούς για να γεμίσει την πλατεία Συντάγματος.
Η νοθεία θα γίνει στην μεταφορά των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά κέντρα στις περιφέρειες και από εκεί στα κεντρικά του υπουργείου εσωτερικών. Τα διαχειρίζονται με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα επαναληφθεί ό,τι έγινε το 2000 με τον Σημίτη.
Πρώτος λόγος για την κήρυξη ανένδοτου αγώνος: Στην περίπτωση που το δικομματικό τέρας ξεπεράσει το 25-27%, καταγγέλλουμε την ξεκάθαρη νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος.
Ξεκινούμε ανένδοτο αγώνα με μη αναγνώριση του αποτελέσματος. Όλες οι δημοσκοπήσεις έδειξαν νίκη αντιμνημονιακού συνασπισμού. Αν εκλεγεί δωσιλογική κυβέρνηση, υποχρεούμαστε να την ανατρέψουμε.

Δεύτερος λόγος για ανένδοτο αγώνα: Αν κάνουν κωλοτούμπα τα αντιμνημονιακά κόμματα Συριζα, Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η ΔημΑρ έτσι και αλλιώς είναι μνημονιακό κόμμα, όμως τα άλλα δύο κατέβηκαν με αντιμνημονιακή σημαία στις κατοχικές εκλογές. Σε περίπτωση κωλοτούμπας, το εκλογικό τους ποσοστό ακυρώνεται αυτοδικαίως.
Τρίτος λόγος για ανένδοτο αγώνα και «εμφύλιο»: Δεν τίθεται ζήτημα εμφυλίου πολέμου καθώς δεν είμαστε αδέλφια με αυτούς που ψηφίζουν μνημονιακά κόμματα, ούτε με τους αντιμνημονιακούς πολιτικούς που θα εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους τους μετά τις εκλογές νομιμοποιώντας το μνημόνιο.
Θα έχουμε «εμφύλιο» διότι πάνε να στήσουν αντιμνημονιακή κυβέρνηση που θα νομιμοποιήσει το παράνομο χρέος και τις αποικιοκρατικές συμβάσεις.
Το ζήτημα δεν είναι να λές ότι θα καταργήσεις το μνημόνιο αλλά αν θες να αποκτήσεις τα μέσα για την κατάργηση του μνημονίου. Και αυτό σημαίνει εθνικό νόμισμα και απεμπλοκή από την ΟΝΕ.
Καθώς το ευρώ δεν είναι νόμισμα, αλλά προέκταση της κυριαρχίας των ξένων τραπεζών στην Ελλάδα, η λεκτική καταδίκη του μνημονίου χωρίς τον εξοπλισμό του κράτους με τα απαραίτητα δημοσιονομικά εργαλεία είναι κούφια απειλή χωρίς αντίκρυσμα.
Βάσει του καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου αρκεί να πάρουν και τα δύο κόμματα μαζί λίγο πάνω από το 1/3(!!!) των ψήφων για να κερδίσουν 151 βουλευτές.
Δεν αναγνωρίζουμε το καλπονοθευτικό σύστημα. Με 1/3 δεν γίνεται κυβέρνηση ευρείας αποδοχής.
Αν σχηματίσουν κυβέρνηση οι μνημονιακοί δωσίλογοι, από τη Δευτέρα κιόλας θα αρχίσει η έφοδος του κινήματος για την ανατροπή τους, με κεντρικό σύνθημα «κάτω η κυβέρνηση της δωσίλογης μειοψηφίας».

No comments:

Post a Comment