Σελιδες

Monday, April 30, 2012

ΑΝΤΩΝΑΚΗ – ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ Παναγιώτα –Αγορίτσα (Πένυ). Μαχόμενη Δικηγόρος, με μετεκπαίδευση (Master) στο Διεθνές Δίκαιο, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ - Β’ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΗΝ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Το Διεθνές χρηματιστικό κεφάλαιο είναι άπληστο. Δεν θα σταματήσει πουθενά. Μέσω των νεο-φιλελευθέρων, που είναι και η πλειοψηφία στην Ευρωπ. Ένωση και σε συμφωνία με τους ψευτο-σοσιαλιστές, περνάει όλα τα νομοθετήματα.

Οι μεγάλες χώρες της Ε.Ε. κάνουν ευκαιριακό πλιάτσικο. Αντισυνταγματικά. 380 εκ. ευρώ κερδίζει η Γερμανία από τα ελληνικά δάνεια | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Θα καταγγείλουμε το Δουβλίνο ΙΙ και όλες τις Συνθήκες και Κοινές Πολιτικές τις οποίες επέβαλαν στις εκβιαζόμενες πλέον διεφθαρμένες κυβερνήσεις, που καταστρέφουν εξαθλιώνοντας τις μικρές χώρες υπέρ των μεγάλων χωρών. 

Θα δώσουμε πράσινες κάρτες σε όλους τους οικονομικούς μετανάστες, ώστε να πάνε στη χώρα της επιλογής τους και να μη μένουν αιχμάλωτοι στη χώρα μας. Δεν μπορεί να συνεχίσει η χώρα μας π.χ. να είναι όμηρος και διατροφικά εξαρτημένη εξαιτίας της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). 

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ και στην οικονομική λεηλασία που γίνεται στη Ελλάδα. Με μονομερή διαγραφή του χρέους, που η χώρα μας έχει αποπληρώσει 2 φορές έως το 2009 και με Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για να πληρώνεται όταν μπορούμε ότι δεν είναι προϊόν διαφθοράς και εξαναγκαστικού δανεισμού. 

Τώρα οι Γερμανικές αποζημιώσεις.


Ακύρωση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και όλης της νομοθεσίας για τα χαράτσια, τις περικοπές, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, Ασφαλιστικό, Εργασιακά, Περιβάλλον, Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια. 

Τιμωρία των ενόχων, δήμευση περιουσιών με επιστροφή των κλεμμένων στον Λαό.

Είμαστε το 99% εναντίον του 1%. Δεν πρέπει να ξαναχάσουμε.

Να δώσουμε το οριστικό χτύπημα στη Νέα Τάξη και στο σάπιο νεο-φιλελεύθερο κατεστημένο από την άκρα Δεξιά μέχρι και το Πασόκ και τα στηρίγματά τους.


ΘΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ.
Δεν δεχόμαστε τον εκβιαστικό ακριβό υπερδανεισμό των εισβολέων. Τέρμα στη λιτότητα. Δεν θα παραδώσουμε την χώρα μας για να παραμείνουμε στο Ευρώ. Αν δεν δεχθούν τις προτάσεις μας θα βγούμε ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ν.Ε. 


Θα είναι έγκλημα η εξαναγκαστική υποτιμημένη κατοχική Ευρω-δραχμή, την οποία προβάλλουν άλλα κόμματα. Σε τέτοια περίπτωση, η λύση είναι Εθνικό νόμισμα -μόνο- από Αριστερή κυβέρνηση. 

Επάνοδος στην Εθνική Οικονομία και εγχώρια παραγωγή. 

Ιδία και καθετοποιημένη εκμετάλλευση των πρώτων υλών της χώρας μας. Αυτάρκεια. Μηδενισμός της ανεργίας. Έλεγχος τιμών των καρτέλ.

Με κρατικοποίηση – λαϊκό έλεγχο όλων των τραπεζών και των ΔΕΚΟ. Ισοζύγιο εισαγωγών/εξαγωγών με τις με τις μεγάλες χώρες (Clearing).

Με δίκαιη εξωλογιστική φορολόγηση των μεγάλων και των πολυεθνικών επιχειρήσεων και επανέλεγχο ακόμα και αυτών που έσπευσαν να φύγουν.

Αναδιανομή εισοδήματος από τους πλουσίους (1%) στους συνθλιβόμενους (99%)

Διαγραφή των χρεών των ευπαθών ομάδων. 


Στήριξη του λαϊκού εισοδήματος, ώστε να επανεκκινήσει η αγορά και να προκύψουν πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία και έσοδα στο κράτος. 


Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Υπερασπίσου την Αληθινή Δημοκρατία.

No comments:

Post a Comment