Σελιδες

Wednesday, April 4, 2012

Ξανά όλοι στις πλατείες

ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
 www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289

                              

Οι καθημερινές αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών σε όλη την επικράτεια, από το ξεπούλημα της πατρίδας και την εξαθλίωση του Λαού που έγινε από μια χούφτα δοσίλογους και στο όνομα μιας κάλπικης εκλογικής αναμέτρησης, πρέπει ο Ελληνικός Λαός να τις σταματήσει τώρα , σήμερα.  
Μετά και την ηρωική απόφαση του γενναίου Πατριώτη συνταξιούχου φαρμακοποιού να προτιμήσει το θάνατο από τη ταπείνωση και εξαθλίωση του ίδιου και της πατρίδας του, είμαστε υποχρεωμένοι να υποκλιθούμε και να προσκυνήσουμε στη σωρό του. Έχουμε ηθικό και πατριωτικό χρέος να πράξουμε αυτό που πρέπει για τον Ελληνικό Λαό και την Ελλάδα. Να ξεσηκωθούμε, να εξεγερθούμε.
 Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή και πρέπει να ελευθερωθεί με κάθε τρόπο και με κάθε μέσον.
Η ντόπια και διεθνής προπαγάνδα προσπαθούν να υπνωτίσουν το Λαό μιλώντας για εκλογές. Πρέπει να αναρωτηθούμε αν οι εκλογές είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους διώξουμε. Θυμηθείτε την έκφραση «αν οι εκλογές έλυναν τα λαϊκά προβλήματα θα τις είχαν απαγορεύσει». 

Ο 77χρονος δεν έφυγε άδικα. Το μήνυμα που άφησε παρακαταθήκη στους Έλληνες είναι πολύ βαρύ για να περάσει απαρατήρητο. Οι συγκρίσεις του με τη κυβέρνηση Τσολάκογλου δεν είναι τυχαίες, είχε γνώση, είχε μνήμες και πάνω απ’ όλα είχε άποψη και σθένος.
Όλοι στο Σύνταγμα, αποφασισμένοι για την ελευθερία. Αυτοί στη φυλακή.
Εξέγερση παντού. Ο λαός να βάλει τέλος στο μαρτύριο, τέλος στις αυτοκτονίες, τέλος στη ταπείνωση. Είμαστε περήφανοι, είμαστε αγωνιστές, είμαστε Έλληνες.  

Γραφείο Τύπου ΔΗΚΚΙ
 

No comments:

Post a Comment