Σελιδες

Sunday, April 29, 2012

2.000.000+ Views στα TOP του Youtube το "I am Hellene" της Κατερίνας Μουτσάτσου


Έφτασε στις παγκόσμιες λίστες των Youtube Charts αυτή την εβδομάδα το Video "I am Helene" της Κατερίνας Μουτσάτσου και των αντίστοιχων Video που "εμπνεύστηκαν" από την συζήτηση που δημιουργήθηκε.

Το Video ξεκίνησε στις 22/4 και άρχισε να ανεβαίνει στις 24/4. Σήμερα το συγκεκριμένο Video δημιούργησε αισθήματα υπερηφάνιας, συγκίνηση, αρνητική διάθεση, κριτική, πολλά σχόλια και συζήτηση, σημειώνοντας πάνω από 2.000.000+ Views στο Youtube (αθροιστικά από όλα τα σχετικά Video που κυκλοφορήσανε) . Παράλληλα δεκάδες χιλιάδες Likes και σχόλια γεμίσανε το Youtube , το Twitter, το Facebook εκφράζοντας όλες τις απόψεις θετικές και αρνητικές.

Από το "απαντητικό" My name is Spyros and I am Malakas, το I am Hellene too της Συντέλειας του SKAI , το Me lene Manolio και I am Κρητικός , το I am Hellene με υπότιτλους και αρκετά άλλα που προσπαθήσανε να "κερδίσουν" λίγη από την δημοσιότητα που δημιουργήθηκε.

Το "I am Hellene" κατάφερε αυτή την εβδομάδα να βρεθεί στην θέση Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης του Youtube "ως Video με τις περισσότερες συζητήσεις" και στην θέση Νο70 της παγκόσμιας κατάταξης "ως Video με τις περισσότερες επισημάνσεις".


Εαν κανείς αντιμετωπίσει το Video, ως μια ερασιτεχνική κίνηση ενός και μόνου ανθρώπου που πρώτη φορά εκφράζεται σε αυτό το μέσο , χωρίς προηγούμενη εμπειρία ή υποστήριξη , πιστεύουμε ότι τα πήγε υπέροχα, πέτυχε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που φανταζόταν ο δημιουργός του! Αποδεικνύοντας ότι μια ιδέα και η προσπάθεια ενός και μόνου ατόμου μπορεί να πετύχει πολλά.
Το να πετυχαίνεις υψηλές θέσεις στο Youtube, μέσα σε λίγες ημέρες χωρίς προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία δεν είναι κάτι εύκολο. Απαιτεί σημαντική εμπειρία, προσπάθεια και φυσικά "να έχεις κάτι να πείς" , διαφορετικά ο θεατής του Internet είναι αμείλικτος!

Υπήρξαν απαντήσεις και εξηγήσεις πολλές φορές από την κα. Κατερίνα Μουτσάτσου στο προσωπικό της Blog  στην διεύθυνση http://www.katerinam.com/  σε όλες τις κριτικές & τα σχόλια. Διακρίναμε από πλευράς της μια διάθεση διαλόγου, κεφιού και πάνω από όλα χιούμορ, δηλώνει άλλωστε American by Birth, Greek by Blood, French by Culture, Italian by Love, Turkish by Passion, Human by Aspiration και θα χαρούμε σύντομα να φιλοξενήσουμε μια συνέντευξή της στο ethraki.com
Πιστεύουμε -εκ του αποτελέσματος- ότι η κίνηση της Κατερίνας, βοήθησε σημαντικά στο να γίνει επιτέλους μια συζήτηση σε μεγάλη κλίμακα , να αντιδράσουμε, να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε. Σίγουρα ήταν πολύ ποιο αποτελεσματική, εμπνεσμεύνη και επικοινωνιακή από τις βαρετές και παντελώς άχρηστες τηλε-μαχίες που παρακουλουθούμε στα παράθυρα της ελληνικής τηλεόρασης με τις ίδιες φράσεις , τις ίδιες ιδέες , τα ίδια πρόσωπα.
Χαιρετισμούς από την ακριτική Θράκη Κατερίνα!

ethraki.com Πρώτη Δημοσίευση: 28/4/2010 22:10
Υ.Γ. Α! και να μην ξανακούσω ότι ήταν αντιγραφή του Καναδικού, είχε αναρτηθεί από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το Video...


 http://www.ethraki.com/index.php/society/item/811-katerina-moutsatsou-top-youtube-charts

No comments:

Post a Comment