Σελιδες

Thursday, March 29, 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ! Ελληνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Νέο ΕΑΜ!

                                                                Ελεύθερη Ελλάδα

Η Νέα Τάξη (ο νέος φασισμός) διόρισε, κουρελιάζοντας το Σύνταγμά μας, κυβέρνηση των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με «πρωθυπουργό» μέλος της Τριμερούς Επιτροπής. Η «Τριμερής» υπηρετεί το διεθνές καρτέλ των τοκογλύφων-τραπεζιτών με σκοπούς: 

1)Την διάλυση των «εθνών-κρατών» και τον οριστικό ενταφιασμό των εθνικών κοινοβουλίων, της δημοκρατίας και των εκλογών. 2) Την αφαίρεση κάθε συλλογικού ή/και ατομικού δικαιώματος (οικονομικού, εργασιακού, κοινωνικού κ.ά.) στο όνομα της Παγκοσμιοποίησης και της απάτης των χρηματιστικών «αγορών». 

Η Νέα Τάξη για την επιβολή της δικτατορίας της χρησιμοποιεί ως μέσα την Ευρωπαϊκή Ένωση (Γερ-μανία και Ευρωπαϊκός Βορράς), το ΕΥΡΩ (ΜΑΡΚΟ), το ιδεολόγημα των Ανοικτών Συνόρων (Open Borders) και το τοκογλυφικό Χρέος των χωρών του Νότου, και ως εφαλτήριο και χώρα πιλοτικής εφαρμογής έχει επιλέξει και χρησιμοποιεί τη χώρα μας. 

Υψώνει ένα Δ΄ Ράιχ με όπλα σήμερα οικονομικά και επικοινωνιακά (στρατηγική της ήπιας ισχύος) και με στρατεύματα κατοχής ενσωματωμένες από καιρό (Συνθήκη του Μάαστριχτ), εκμαυλισμένες τοπικές πολιτικές ηγεσίες (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-κεντροαριστερά) για το ίδιο με το Γ΄ Ράιχ αποτέλεσμα: Κατοχή, φτώχεια, εξαθλίωση, θάνατο!

Στην περίπτωση της χώρας μας, ενός προεπιλεγμένου στόχου της Δύσης με ιστορικές παρακαταθή-κες, καίρια γεωπολιτική θέση, ορυκτό πλούτο κ.ά. δεν πρόκειται μόνο για καπιταλιστική αρπαγή πλούτου. Η Νέα Τάξη ζητά από τη χώρα μας «τα πάντα!» επιδιώκει την γενοκτονία και την συλλογική εξόντωσή μας ως έθνους και ως λαού! 

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ήρθε για να μας οδηγήσει στην τελική Χρεοκοπία και στη συνέχεια στην Κατοχική Οικονομία-Λεηλασία (με ΕΥΡΩ ή Κατοχική Γερμανική ψευτοδραχμή) και να καταλήξει σε μια νέα - μεγαλύτερη από το 1922 - εθνική καταστροφή: 

Στην αποσύνθεση και τον διαμελισμό της Ελλάδας σε «Οικονομικές Ζώνες», σε ζώνες ελεύθερης εκμετάλλευσης όπως στην Βουλγαρία και ζώνες «υπό απόσπαση» (γκρίζες ζώνες) όπως προετοι-μάζεται και προωθείται συστηματικά στη ζώνη Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη με τις συμφωνίες της Μαδρί-της και του Ελσίνκι του 1997 και 1998 και το σχέδιο Ανάν. 

Τώρα το καθεστώς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ κ.ά. είναι υποχρεωμένο να οδηγηθεί σε εκλογές. Επι-διώκει όμως και μέσα από αυτές «να ελιχθεί» και να ολοκληρώσει τους ίδιους στόχους:
-Βίαιη Φτωχοποίηση (Αλβανοποίηση). Κήρυξη Στάσης Πληρωμών στο εσωτερικό με στόχο την ανε-ξέλεγκτη ύφεση (απορρύθμιση), κατάρρευση και Λουκέτα - Απολύσεις - Ανεργία - Μετανάστευση ΠΑΝΤΟΥ! Εκμηδενισμό όλων των αποδοχών, κατασχέσεις καταθέσεων. Απαξίωση και εξαναγκασμό σε Πλειστηριασμό της μικρής ιδιοκτησίας - Αφανισμό της Μεσαίας Τάξης. 

-Υλοποίηση της νέας Δανειακής Σύμβασης ώστε με ισχύ του Αγγλικού δίκαιου! να κατάσχονται ανε-μπόδιστα Εθνικές Επιχειρήσεις, Υποδομές, Μνημεία πολιτισμού και φυσικού κάλους, ο ορυκτός μας πλούτος κ.ά. 

-Άρση Προσωπικών Δεδομένων και Ελευθεριών! Άρση Επαγγελματικού Απορρήτου! Ιδιώνυμο! δουλεία και Ηλεκτρονικό Φακέλωμα στην Παγκόσμια διακυβέρνηση των αγορών! 

Ο Ελληνικός λαός ζει μια «διατεταγμένη πορεία προς τη καταστροφή!». Γνωρίζει καλά ότι δεν είναι αυτό «το ριζικό του». Γνωρίζει καλά και το που βρίσκεται η δύναμή του. Ώρα να την αξιοποιήσει!
Να ενωθεί και να αποκρούσει πρώτα από κοινού την θανάσιμη ιμπεριαλιστική εισβολή και Ξένη Κατοχή και όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα του Νεοφιλελευθερισμού που από μια 20-ετία την υπηρετεί και συνεταιρίζεται μαζί της και ας αφήσει για μετά τις διαφορές του. 

Να ενωθεί σε Συμμαχία του εξαπατημένου κόσμου της «λαϊκής δεξιάς» και της «3ης Σεπτέμβρη του ΠΑΣΟΚ» με το κίνημα των Αγανακτισμένων, τους ανένταχτους και την Αριστερά. Να ενωθεί σε:
MIA ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ από τον μισθωτό, τον άνεργο, τον εργάτη, τον αγρό-τη, τον αυτοαπασχολούμενο, τον επιχειρηματία που συνθλίβεται, τον ένστολο πολίτη, τον ελεύθερο διανοούμενο ΚΑΘΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ! 

Απαιτείται για τούτο ένα σαφές-ισχυρό ιδεολογικό Πρόταγμα Αρχών με σκοπό την δυναμική της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης 1940-44. Ένα Νέο ΕΑΜ ικανό να δώσει πολιτική πρόταση και διέξοδο Απελευθέρωσης, να οργανώσει στην βάση τον λαό, να μετατρέψει την Λαϊκή Οργή σε Εξέγερση και Ανένδοτο αγώνα μέχρι τη Νέα Εξουσία και τη Νίκη!

Νέο ΕΑΜ - Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ (12 σημεία)

1) Τέλος το «ανήκομεν εις την Δύσιν». Εθνική στρατηγική και Αξιοποίηση των γεωπολιτικών, των πλουτοπαραγωγικών, των εδαφο-κλιματικών και των πολλών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώ-ρας. Επανακαθορισμός της διεθνούς θέσης της - Εναλλακτικές Πηγές δανεισμού. Συνεργασία με τη Ρωσία και χώρες του BRIC. Έλεγχος. Εθνική Κυριαρχία και Πρόταξη της ιστορίας, της γλώσσας και του Πολιτισμού μας! 

2) Μονομερής Διαγραφή του «Χρέους», το οποίο, έχει αποπληρωθεί από την Ελλάδα δύο φορές έως το 2009! Καταγγελία της επιχείρησης διεθνούς διασυρμού της χώρας και της τρομοκράτησης του λαού με το Μέγα Ψεύδος πως δήθεν από τις δόσεις των δανείων πληρώνονται μισθοί, συντάξεις και άλλες υποχρεώσεις του Κράτους. Διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και του «Κατοχικού Δανείου» που μας οφείλει η Γερμανία (έχει αποζημιώσει όλες τις άλλες χώρες) και ξεπερνούν κατά πολύ το Ελληνικό «Χρέος»!

3) Αντιμετώπιση του «Ελλείμματος» με: α) Κατάσχεση του παράνομου πλούτου που αποθησαύρισε το παρασιτικό κεφαλαίο και το πολιτικό σύστημα της 20-ετίας, ο οποίος, μπορεί να συλληφθεί και ξεπερνά τα 180δις. β) Δίκαιη - «Εξωλογιστική» φορολόγηση των μεγάλων Α.Ε., και των Πολυεθνικών που φοροδιαφεύγουν, απομυζούν, εξάγουν και μεταφέρουν αλλού τον εθνικό πλούτο.
4) Κρατικοποίηση-Λαϊκός έλεγχος όλων των τραπεζών και των ΔΕΚΟ χωρίς αποζημιώσεις μεγαλομε-τόχων! Διαγραφή των χρεών των μικροοφειλετών στις τράπεζες.  

5) Εθνικό Νόμισμα! (όχι υποτιμημένη Κατοχική ψευτο-δραχμή των Μέρκελ - ΔΝΤ). Το ΕΥΡΩ με την καταστροφή της Εγχώριας Παραγωγής και τον υποχρεωτικό Νεοφιλελευθερισμό μετατρέπει την Ελ-λάδα σε τριτοκοσμική χώρα, σε «χώρα τύπου Μπουρκίνα Φάσο» που έχει κι΄ αυτή «σκληρό νόμι-σμα» και «Ανοιχτή Οικονομία» αλλά λιμοκτονεί.  

6) Επάνοδος σε «Εθνική Οικονομία!» και Εγχώρια Παραγωγή με προϋπόθεση την ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ:
Τις νέες, «υπό λαϊκό έλεγχο ΔΕΚΟ», την μικρή και μεσαία Παραγωγική Επιχείρηση, το μεγάλο Αγρο-τικό πλεονέκτημα της χώρας, και τις Δημόσιες Επενδύσεις από έναν ριζικά ανασυγκροτημένο, απαλ-λαγμένο από το κομματικό κράτος και από το «βαθύ κράτος» των media και των πολυεθνικών (SIEMENS – HELLAS) Δημόσιο Τομέα!

7) Ακύρωση των Μνημονίων των Δανειακών Συμβάσεων και όλης της νομοθεσίας για τα χαράτσια, περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, Ασφαλιστικό, Εργασιακά, Περιβάλλον κ.ά. Διατίμηση των προϊόντων λαϊκής κατανάλωσης. Στήριξη του λαϊκού εισοδήματος! Να επανεκινηθεί έτσι και η Αγορά - να προκύψουν πολλαπλασιαστικά οφέλη για την Οικονομία, και έσοδα στο Κράτος.

8) Παραγραφή της «Παραγραφής»! Τιμωρία και Δήμευση περιουσιών των καταχραστών και όσων: με «δηλώσεις» τους (Τιτανικός κ.λ.π.) έπληξαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας ή πλαστο-γράφησαν κρίσιμα μεγέθη σε βάρος της («Έλλειμμα» του 2009!) ή τέλος με τη διεύρυνση από Τ3 σε Τ10 του χρόνου διαπραγμάτευσης των Ελληνικών Ομολόγων το 2009 (όταν δανειζόμασταν με 2%!) τίναξαν στα ύψη τα spreads και τα επιτόκια δανεισμού της χώρας. 

9) Προτεραιότητα στους Ανέργους, στον καταδυναστευόμενο πολίτη και το Κοινωνικό Κράτος.  
10)Αντιμετώπιση στο Μεταναστευτικό πρόβλημα που εξορίζει την Ελληνική εργατική τάξη, προκα-λεί έκρηξη της εγκληματικότητας και απειλεί την συνέχεια του τόπου. 
11)Αμυντικό Δόγμα απέναντι σε ΗΠΑ και Άγκυρα. Καμία υποχώρηση στα χωρικά μας ύδατα (12 ν.μ.), στην Α.Ο.Ζ., την υφαλοκρηπίδα, το FIR και την έξαρση της Τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο.
12)Συντακτική Εθνοσυνέλευση Πραγματική Δημοκρατία και Κάθαρση στο Κράτος και τη Δικαιοσύνη  
«η προκοπή για τους ελεύθερους/για μας»

No comments:

Post a Comment