Σελιδες

Friday, January 27, 2012

Δεν καλύπτουν ούτε καν τα προσχήματα: Σε φίμωση και αποκλεισμό του Πατριωτικού Μετώπου και του «Αλληλέγγυον» από το Kontra Channel, προχώρησε η ιδιοκτησία του, υπό τον Μάκη Κουρή

Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2012

Δεν καλύπτουν ούτε καν τα προσχήματα: Σε φίμωση και αποκλεισμό του Πατριωτικού Μετώπου και του «Αλληλέγγυον»  από το Kontra Channel, προχώρησε η ιδιοκτησία του, υπό τον Μάκη Κουρή.

Με μια κίνηση πλήρους «ξεβρακώματος», τα συγκοινωνούντα δοχεία, Πολιτικό Σύστημα και ΜΜΕ, δια στόματος του συνιδιοκτήτη του Κόντρα Τσάνελ, Μάκη Κουρή, απέκλεισαν το Πατριωτικό Μέτωπο και το «Αλληλέγγυον» από το συγκεκριμένο κανάλι.

Συγκεκριμένα: Το Πατριωτικό Μέτωπο φιλοξενήθηκε την Τρίτη 24/1/2012 από την εκπομπή «Επανάσταση» την οποία παρουσιάζει ο Θωμάς Παπατόλης. Κληθήκαμε από την εκπομπή για να παρουσιάσουμε το «Αλληλέγγυον», το ανταλλακτήριο Ελληνικών προϊόντων που δημιουργήσαμε και στηρίζουμε, με στόχο, στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε και στις σκοτεινότερες που έρχονται, να μην πεινάσει κανείς.
Η απήχηση της εκπομπής ήταν τεράστια. Το Πατριωτικό Μέτωπο δέχθηκε προσφορές εθελοντών για κάθε βοήθεια. Παράλληλα, το «Αλληλέγγυον» στην Αγίας Σοφίας 50 στον Κολωνό, κατακλείστηκε από πλήθος κόσμου.

Η εκπομπή «Επανάσταση», κόπηκε λόγω της παρουσίας του Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου και Προέδρου του Μη Κερδοσκοπικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού «Αλληλέγγυον» κ. Σταύρου Βιτάλη, η οποία θεωρήθηκε ανεπιθύμητη από τον συνιδιοκτήτη του καναλιού, κ. Μάκη Κουρή. Παράλληλα, η εξαίρετη και μοναδική ίσως φωνή αντίστασης που υπήρχε στα ΜΜΕ της Αθήνας, η εκπομπή «Επανάσταση» του Θωμά Παπατόλη, η οποία έδινε λόγο σε όλα τα αντιμνημονιακά και αντινεοταξίτικα Κινήματα, φιμώθηκε, με το οριστικό κλείσιμο της.

Το Πατριωτικό Μέτωπο και το «Αλληλέγγυον», καταδικάζουν την προσπάθεια φίμωσης ενός αξιόλογου νέου πατριώτη δημοσιογράφου του Θωμά Παπατόλη που δεν δίστασε ούτε στιγμή να αρνηθεί κάθε προσπάθεια παρέμβασης στην εκπομπή του. Τέτοιοι δημοσιογράφοι είναι σπάνιοι και ελάχιστοι τολμούν αυτό που έπραξε.

Μετά από το επεισόδιο αυτό τίθεται σαφώς εν αμφιβόλω, το προφίλ της "ελευθερίας έκφρασης" που καλλιεργεί εδώ και μήνες το Kontra Channel. Θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά την παρουσία μας σε οποιαδήποτε εκπομπή στο εν λόγω κανάλι και παράλληλα, θα θέσουμε το θέμα στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού, έτσι ώστε να ενημερωθεί ο Λαός της Αθήνας, για την ενέργεια αυτή της ιδιοκτησίας του Κόντρα Τσάνελ, αλλά και να προγραμματισθούν κινητοποιήσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Οι χαρακτηρισμοί που απευθύνθηκαν στο πρόσωπο του κ. Σταύρου Βιτάλη και μάλιστα εν τη απουσία του, επιστρέφονται στο ακέραιο στον κ. Μάκη Κουρή.

Εξ’ άλλου, σε προσωπική του δήλωση ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου και του «Αλληλέγγυον» κ. Σταύρος Βιτάλης, δήλωσε έκπληκτος από τη συμπεριφορά αυτή των Κουρήδων, δεδομένου ότι ο ίδιος, ήταν αυτός ο οποίος φιλοξένησε στη Νέα Υόρκη τον κ. Γιώργο Κουρή, όταν αυτός διωκόταν από το Μητσοτακαίϊκο, ενώ παράλληλα, ήταν αποδέκτης υλικής βοήθειας εκ μέρους του κ. Γεωργίου Κουρή (κάμερες κλπ) την οποία και παρέδωσε στον Στρατό της Σερβικής Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Επίσης, προβληματισμένος δηλώνει από την μη παρέμβαση στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια του κ. Μάκη Κουρή, από τον Δ/ντή ειδήσεων του καναλιού κ. Τέρενς Κουίκ, παλιό φίλο και συνάδελφο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στην εφημερίδα «Έθνος» και διατήρησε φιλική σχέση, μέχρι τελευταία.

Το Πατριωτικό Μέτωπο συνεχίζει ακόμα δυναμικότερα τον αγώνα του για την απαλλαγή της χώρας από τους νεοταξίτες καθώς και την έντιμη και ξεκάθαρη πατριωτική του πορεία. Συμβάντα σαν την καρατόμηση της μοναδικής εκπομπής των αντιμνημονιακών-αντινεοταξίτικων κινημάτων δεν θα σταματήσουν την πορεία μας και την ολοκλήρωση των στόχων μας, για Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη.

Το σκοτάδι μπορεί να απλώνεται ολοένα και βαθύτερο στη χώρα αλλά το φως του ταπεινού κεριού που επιμένει να κρατάει αναμμένο το Πατριωτικό Μέτωπο,  γίνεται καθημερινά λαμπρότερο.

Ευχόμαστε στον κ. Παπατόλη κάθε επιτυχία στην μετέπειτα πορεία του. Καλό κουράγιο Θωμά, είμαστε δίπλα σου για ότι μας χρειαστείς και μην ξεχνάς: Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr  pametopo@gmail.com       
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                  
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "«Αλληλέγγυον»"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com
Τηλ. 2105141443
Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

No comments:

Post a Comment