Σελιδες

Tuesday, November 15, 2011

Σε Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση καλεί τον Ελληνικό Λαό, το Πατριωτικό Μέτωπο.

Πατριωτικό Μέτωπο

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα, Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626 , Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232, 54655, Θεσσαλονίκη,
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,  Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Αθήνα 15 Νοεμβρίου 2011

Σε Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση καλεί τον ελληνικό Λαό το Πατριωτικό Μέτωπο.

Την απόφαση αυτή πήρε με απόλυτη ομοφωνία το 27μελές Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος που συνεδρίασε χθες, με μοναδικό θέμα, την ολοκλήρωση του Νέου Συντάγματος και τον προγραμματισμό της ιστορικής αυτής Συνέλευσης του Λαού, στην οποία και θα ολοκληρωθεί και ψηφισθεί το Νέο Σύνταγμα της χώρας.


Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί, όλες τις Κινήσεις Πολιτών, τα Σωματεία, τους Κοινωνικούς, Αθλητικούς, Πολιτιστικούς κλπ φορείς, να ξεκινήσουν σε όλη την Ελλάδα διαδικασίες επιλογής αντιπροσώπων για τη Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, η οποία θα γίνει σε στάδιο της Αθήνας, οπωσδήποτε πριν τις εκλογές που «στήνει» το πολιτικό σύστημα.


Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, υπενθυμίζει προς κάθε κατεύθυνση πως η Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Πρόκειται για μια παντελώς ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν ισότιμα όλοι οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι φυσικά και θα εκλέξουν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών τελικής διαμόρφωσης και ψήφισης του Νέου Συντάγματος, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΑ-ΦΟΡΕΙΣ κλπ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, η οποία θα συντονίσει τον περαιτέρω αγώνα για την αλλαγή και εφαρμογή του Νέου Συντάγματος.


Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί για μια ακόμη φορά όλους τους Έλληνες Πολίτες να αντιληφθούν πως το πρόβλημα της χώρας είναι πρόβλημα δημοκρατίας και εθνικής ανεξαρτησίας και όχι απλώς ταξικό, αντιμνημονιακό ή οικονομικό. Στο πλαίσιο αυτής της αρχής, προειδοποιεί όλους τους «σωτήρες», «μεσσίες» και λοιπούς παρατρεχάμενους οι οποίοι «ακονίζουν τα μαχαίρια τους» για να επωφεληθούν από την κρίση, πάνω στο πληγιασμένο κορμί της Πατρίδας και του βασανισμένου ελληνικού Λαού, πως δεν πρόκειται να τους χαριστεί και πως θα τους καταγγείλει αν συνεχίσουν να παίζουν με την αγωνία μας, επώνυμα, αυστηρότατα και με κάθε δυνατό τρόπο.


Ολοκληρώνουμε και ψηφίζουμε το Νέο Σύνταγμα, παραδίδουμε την εξουσία στον Λαό και αμέσως μετά, με ανακλητούς αιρετούς αξιωματούχους, παλλαϊκή άμυνα, ορκωτά δικαστήρια και με όλα όσα προβλέπει το Νέο Σύνταγμα, συμπεριλαμβανομένης και της τιμωρίας των ενόχων, πηγαίνουμε σε εκλογές ΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, για μια Ελλάδα, όπως την ονειρεύτηκαν όλοι όσοι έδωσαν την ζωή τους για ελευθερία και δημοκρατία, σε τούτον δω τον τόπο που γέννησε τα σπουδαιότερα επιτεύγματα του ανθρώπινου πνεύματος, ως πανανθρώπινη κληρονομιά.


Το σχέδιο του Νέου Συντάγματος, είναι δημοσιευμένο και μπορεί κανείς να το δει κάθε ενδιαφερόμενος στο σύνολό του στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pamet.gr/syntagma/neo%20syntagma.pdf όπως επίσης και να υποβάλλει τις προτάσεις, διορθώσεις, παρατηρήσεις του, εν’ όψει της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, στο pametopo@gmail.com.

Ήλθε η ώρα να φύγουμε από το «εγώ» και να πάμε στο «εμείς». Ήρθε η ώρα να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, Πατρίδα, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια. Ήλθε η ώρα να στείλουμε το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αλλά και τα νέα "φυντάνια" που προέκυψαν προσφάτως ως "σωτήρες" μας, στον αγύριστο.



No comments:

Post a Comment