Σελιδες

Sunday, November 6, 2011

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μας ...απειλούν(!) με την ανάκτηση της Ελευθερίας μας

Γράφει ο Ιφικράτης Αμυράς

Το Βερολίνο έστειλε τελεσίγραφο στα δύο μεγάλα δωσιλογικά κόμματα ότι άν δεν αποδεχθούν την ξένη κατοχή και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, θα ...απελευθερώσουν την Ελλάδα από την φυλακή του ευρώ!
Το Βερολίνο δήλωσε ξεκάθαρα ότι μας περιμένει ...«Έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ αν απορριφθεί το σχέδιο της Συνόδου». Στο Παρίσι, «Η Ελλάδα θα αποκλειστεί από την ζώνη του ευρώ, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση αν δεν αποδεχτεί το σχέδιο που αποφάσισαν οι ευρωπαϊκές χώρες στις 27 Οκτωβρίου για την επίλυση της κρίσης χρέους», προειδοποίησε ο Γάλλος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ζαν Λεονετί.
Βλέπουμε θρασύδειλους αξιωματούχους της Ε.Ε. να έχουν αποκοπεί τόσο πολύ από την πραγματικότητα που μας απειλούν ότι θα μας απελευθερώσουν από τα δεσμά μας. Το κωμικοτραγικό της υποθέσεως είναι ότι η απειλή πιάνει μόνον στα δωσιλογικά κόμματα και συνεπώς οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι θεωρούν ότι έχουν τον έλεγχο όλων των Ελλήνων.
Πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν ότι η Ελλάδα θα συντρίψει το δημοσιονομικό Νταχάου του ευρώ. Ξέρουν πολύ καλώς ότι όταν απελευθερωθεί η Ελλάδα, θα απελευθερωθούν και οι άλλες χώρες, και συγχρόνως η Ενωμένη Κόλαση της Ευρώπης θα καταρρεύσει εν μία νυκτί.
Χρέος των Ελλήνων είναι να κάνουν τους εφιάλτες των ξένων αξιωματούχων πραγματικότητα.

No comments:

Post a Comment