Σελιδες

Sunday, August 28, 2011

Πατριωτικό Μέτωπο: Στηρίζουμε το Κίνημα των Αποφασισμένων του Συντάγματος, ΠΑΜε σε Παράταξη Μάχης.

http://www.youtube.com/watch?v=LjPcZOgFcGM&feature=channel_video_title
Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626                                        
www.pamet.grpametopo@gmail.com                                                         

Αθήνα, 28 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την ανοιχτή και ολόθερμη  στήριξη του Πατριωτικού Μετώπου και μάλιστα με όλες τις δυνάμεις του, στο Κίνημα των Αποφασισμένων της Πλατείας Συντάγματος, εξέφρασε σε κάθε τόνο, σε ομιλία του σε συγκέντρωση του Κινήματος, ο Συντονιστής του ΠΑΜ, κ. Σταύρος Βιτάλης. Καλώντας μάλιστα, εν όψει της Εθνικής Επετείου της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843, κατά την ημέρα της Επανάστασης του Αθηναϊκού Λαού, με εμπνευστή και καθοδηγητή τον μπαρουτοκαπνισμένο θρυλικό στρατηγό, Γιάννη Μακρυγιάννη, να συμμετάσχει στο ξεκίνημα των κινητοποιήσεων, με τον ερχομό ενός δύσκολου χειμώνα, για τον Λαό μας, την 3η του Σεπτέμβρη, στην πλατεία Συντάγματος. (Άγνωστος Στρατιώτης). Στο ίδιο σημείο αυτής της ιστορικής πλατείας, από την οποία οι επαναστατημένοι Αθηναίοι , απαίτησαν και επέβαλαν στον Όθωνα, να δεχθεί το νέο Σύνταγμα.
Ήταν η πρώτη νίκη του Μακρυγιάννη και του Αθηναϊκού Λαού κατά της Βαυαροκρατίας, η οποία άνοιξε τον δρόμο για την πολυπόθητη Εθνική μας Ανεξαρτησία. Μια ανεξαρτησία, η οποία όμως, ποτέ δεν πραγματώθηκε. Μια ανεξαρτησία, την οποία η κυβέρνηση του ΓΑΠ, με τους πολιτικούς του λακέδες, την έδεσαν χειροπόδαρα για πολλές δεκαετίες, καθιστώντας την Τρόϊκα, επικυρίαρχη των εθνικών μας πεπρωμένων.
Η Σεπτεμβριανή Επανάσταση του 1843, έδιωξε τους Βαυαρούς, ενώ οι σημερινοί ολετήρες της Πατρίδας μας, έφεραν τους ξένους, κηδεμόνες με την ψήφο των ανδρεικέλων βουλευτών. Μια πράξη εθνικής προδοσίας, η οποία πρέπει να τιμωρηθεί όπως επιβάλλει η ιστορία μας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλώντας σύσσωμο τον Αθηναϊκό Λαό  στη συγκέντρωση- διαδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου, κοντά στο Κίνημα των Αποφασισμένων, είναι αυτονόητο ότι την αντιδιαστέλλει από τη νόθο και απάτη της «3ης Σεπτέμβρη» των εθνομηδενιστών του ΠΑΣΟΚ και των ελεγχόμενων από αυτό  φορέων του, που παριστάνουν τους «αγανακτισμένους».
Το κάλεσμα του Πατριωτικού Μετώπου, έχει διττή έννοια:

Πρώτα και πριν από όλα να καταδικάσουμε το εθνομειοδοτικό σύστημα της παρέας του ΓΑΠ και δεύτερο να τιμήσουμε την ιστορική επέτειο του 1843 που μας θυμίζει το  Πατριωτικό και Εθνικό μας χρέος.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ 3Η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ.

No comments:

Post a Comment